Лечебни и терапевтични видеа

ПОДОБРЯВАНЕ НА КОНЦЕНТРАЦИЯТА И ПРОБЛЕМИ С ПАМЕТТА

ВИДЕОТО И ОПИСАНИТЕ ДЕТАЙЛНО В НЕГО ПРАКТИКИ СА ЗА ДА ПОДОБРЯТ ЗНАЧИТЕЛНО КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ПРАКТИКУВАЩИЯ И ДА УСИЛЯТ НЕГОВАТА ПАМЕТ. ИЗПОЛЗВАНИ СА МЕТОДИ,СЪОБРАЗЕНИ И АДАПТИРАНИ ЗА ВСЯКАКВА ВЪЗРАСТ. ПРАКТИКИТЕ СА ДОБРЕ ОПИСАНИ И МОГАТ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ОТ ВСЕКИ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ НЕГОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ. ВЪВ ФИЛМА ИМА МЕНТАЛНИ ПРАКТИКИ,ДИХАТЕЛНИ УПРАЖНЕНИЯ, ЙОГА АСАНИ, ЗАСИЛВАЩИ КОНЦЕНТРАЦИЯТА, КОИТО ТОНИЗИРАТ МОЗЪКА , БАЛАНСИРАТ НЕРВНАТА СИСТЕМА, МУДРИ-ДУХОВНИ И ФИЗИЧЕСКИ ЖЕСТОВЕ.

ЗАСИЛВАНЕ НА ВЪТРЕШНАТА СИЛА, ПРИ ПАНИК АТАКИ И СИНДРОМА БЪРНАУТ,УСКОРЕНО СЪРЦЕБИЕНЕ И ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ.

ВИДЕОТО И ОПИСАНИТЕ ДЕТАЙЛНО В НЕГО ПРАКТИКИ СА, ЗА ДА УСИЛЯТ ЕНЕРГИЙНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА ПРАКТИКУВАЩИЯ И НАПЪЛНО ДА ПРЕМАХНАТ НЕГАТИВНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТЕЗИ МОДЕРНИ БОЛЕСТИ. ВЪВ ФИЛМА ИМА МЕНТАЛНИ ПРАКТИКИ,ДИХАТЕЛНИ УПРАЖНЕНИЯ, ЙОГА АСАНИ И МЕТОДИ ОТ АЮРВЕДА .

ПРИ НИСКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ,ЛИПСА НА АПЕТИТ, АНЕМИЯ И СЛАБОСТ,КОНСТИПАЦИЯ

ПРИ БОЛКИ В КРЪСТА ,ПРИЧИНЕНИ ОТ ЗАСЕДНАЛ НАЧИН НА ЖИВОТ ,АКО ИМА ДИСКОМФОРТ СЛЕД СТАВАНЕ ОТ СЪН И ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ШОФИРАНЕ

ВИДЕОТО И ОПИСАНИТЕ ДЕТАЙЛНО В НЕГО ПРАКТИКИ СА ЗА СТИМУЛИРАНЕ, УКРЕПВАНЕ ИРАЗДВИЖВАНЕ НА МУСКУЛИТЕ НА КОРЕМА, СЕДАЛИЩЕТО И ГЪРБА, А СЪЩО ТАКА И ТЯХНОТО ПРАВИЛНО РАЗТЯГАНЕ. ВТВЪРДЯВАНЕТО НА РЕДИЦА МУСКУЛИ, ПАСИВНОСТТА НА ДРУГИ И ЗАСЕДНАЛИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ , МОГАТ ДА СЪЗДАДАТ БОЛКОВ СИНДРОМ, НАПОДОБЯВАЩ ПРОТРУЗИЯ, ХЕРНИЯ ИЛИ ВЪЗПАЛЕНИЕ НА СЕДАЛИЩНИЯ НЕРВ, ЛУМБАЛГИЯ И ОШИПЯВАНЕ.

МИГРЕНОЗНИ БОЛКИ,ИЗТРЪПВАНЕ НА РЪЦЕТЕ И ПРЪСТИТЕ, ДИСКОВА ХЕРНИЯ,ПРОТРУЗИИ,ОШИПЯВАНЕ И ОСТЕОХОНДРОЗА В ШИЙНИЯ ДЯЛНА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ.

ИНТЕРКОСТАЛНИ НЕВРАЛГИИ, БОЛКИ В СРЕДНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА,АРИТМИЯ,И ‘’ПЛЕКСИТ ‘‘

ПРИ ХОРМОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ

ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛЕН КОМПЛЕКС, СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛЕН РАЗГОВОР, В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПРОБЛЕМА

ПРОБЛЕМИ В РАМЕННА СТАВА, ПЕРИАРТРИТ И АРТРОЗА КОКСАРТРОЗА ГОНАРТРОЗА ПРИ ХАЛУС ВАЛГУС, БОЛКИ В ХОДИЛОТО И ПЛАНТАРЕН ФАСЦИТ.